Anna Strauning

BAGGRUND

Jeg er uddannet på Moskva Pædagogiske Akademi med tegning og maleri som liniefag, og er ph.d. i pædagogik. I de sidste 10 år i Rusland underviste jeg som professor i pædagogik på Moskva Humanistiske Universitet, og i mange år underviste jeg i male og tegnekursus både for voksne og børn.

Jeg er medlem af Kunstnersammenslutningen K21 og Valby Kunstforeninger.

IMG_1460-300x158

KUNSTNERISK MÅL

For mig har det været lige så naturligt at male som at trække vejret. Jeg nyder processen og lader lysten drive værket.

Da jeg var ung og begynde at male, besluttede jeg, at hvert mine maleri eller anden kunstnerisk er udfoldelse helt sin egen, med sin egen oprindelse og historie. Det er blevet til mange historier.

De fleste historier handler om mennesker, kærlighed, livet og naturen.

Jeg kalder nogle billeder for “Det skjulte”, da det er meningen, at den der kigger skal åbne sind og selv se, hvad der skjules for øjnene. Det er nemlig forskelligt, hvad det enkelte sæt øjne ser.

Nogle har kaldt mig lyrisk og romantiske maler.

Min malerstil kan bedst betegnes som: impressionistiske og koloristiske.

KERAMIK

annakeramik-300x224

Jeg laver smykker af keramik og brugskunst som f.eks. skåle, fade, stager, vaser og skulpturer, som kan skabe glæde i hverdagen og ikke mindst bruger jeg min fantasi til at eksperimentere med andre former især inspireret af naturen.

INSPIRATION

Jeg er inspireret af naturen. De fantastiske mønstre, former og farver der forekommer i naturen inspirerer mit arbejde. Jeg nyder at blande forskellige typer af materialer sammen og lade tingene ske uden alt for meget kontrol

:::::::::::::::::::::

Prismæssigt ligger mine malerier i intervallet 500 – 6000 kr., keramik 100 – 600 kr.

Nogle af mine værker er solgt til Frankrig (Nice), Tyskland (Frankfurt, Hannover, Berlin, Hohr-Grenzhausen) Sverige (Malmø), Rusland(Moskva, Obninsk, Sochi osv.) , Azerbajdzjan (Baku), Hviderusland (Minsk), Israel (Tel-Aviv, Ramle), Schweiz (Zürich), Italien (Marghera) og USA(Seattle, Denver, Boston, St. Francisco).

Jeg er meget interesseret i at høre fra kunstforeninger, virksomheder mfl. som er interesseret i at udstille mine værker.

Er du interesseret i evt. køb af mine værker, så giv mig et ring eller en mail.

090607-Annas-keramik-Valby3-300x224

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *